Super ide, shoferi i padukshëm (VIDEO)

Një tjetër ide brilante për të tmerruar dhe njëkohësisht për të argëtuar njerëzit.

Përdoruesi i  ka hedhur në kanalin e tij një video, në të cilën tregon reagimet e punëtorëve të restoranteve pasi vetura shfaqet me “njeriun e padukshëm”.

Ndiqni pamjet argetuese :