Sulmohet Show Bizi Shqiptar (Foto)


Dy ditët e fundit, njëra prej platformave më të mëdha në youtube të shqiptarëve, Arkiva Shqip, ka sulmuar vazhdimisht faqet e mëdha të Show Bizit Shqiptar.
Me këtë rast shumica e këtyre faqeve janë mbyllur.
Megjithatë kjo kompani në një deklaratë në Facebook e ka mohuar këtë gjë. Për më lexojeni deklaratën.
NJOFTIM: Faqja partnere ShowBiziShqiptar eshte perkohesisht offline per shkak te raportimeve fallso qe kane ardhur nga nje email adrese fallso: [email protected]
Pasi kemi biseduar me kompanine Acromax Media GmbH kane konfirmuar se email adresa eshte fallso dhe nuk ekziston. Emri i kompanise eshte keqperdorur.
Stafi jone po ben ceshte e mundur qe te ndihmoj ShoëbizinShqipetar si edhe faqet e tjera qe jane mbyllur si rezultat i raportimeve te rreme.
Kundra personave qe kane kryer raportime fallso jane kryer kallzimet penale ne institucionet policore Gjermane dhe ceshtjet po hetohen ne bashkepunim me Facebook.
S1

s2