Sulm i ri me bombë ndaj PK-së në Leposaviq

f1_23-lepos-balline-nr-71364024495Mitrovicë, 22 mars – Zyra e Republikës së Kosovës njoftoi mbrëmë vonë se sulmues të panjohur të premten rreth orës 20 e 45 minuta kanë hedhur një mjet shpërthyes në stacionin e Policisë së Kosovës në Leposaviq.

Zyra e Kosovës në veriun e Mitrovicës me anë të një kumtese dënoi në mënyrën më të ashpër këtë sulm mbi stacionin policor të KP-së dhe kërkoi që kryesit e këtij akti kriminal të gjenden dhe të ndëshkohen.