Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Halit Ergenc se bashku me bashkeshorten e tij Berguzar Korel dhe djalin Ali pushojne ne rivieren e njohur turke, Cesme

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Halit Ergenc se bashku me bashkeshorten e tij Berguzar Korel dhe djalin Ali pushojne ne rivieren e njohur turke, Cesme

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)
Zmadho fotografinë

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)
Zmadho fotografinë

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)
Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)
Zmadho fotografinë

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)
Zmadho fotografinë

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)

Sulejmani i madherishem pushon familjarisht (FOTO)