Suarez e ‘shpërblen’ me grusht kundërshtarin (Video)

suarezLuis Suarez ka bërë sjellje josportive me përfaqësuesen e Uruguait. Sulmuesi i Liverpoolit, në ndeshjen e fundit ndaj Kilit, të humbur 2:0, e ka humbur kontrollin duke e grushtuar kundërshtarin Gonzalo Jara.
Suarez duket se nuk e ka duruar prezencën e kundërshtarit në zonë dhe ka gjetur rrugën më të shëmtuar për ta larguar, atë të grushtit në fytyrë. Pritet që FIFA të marrë masat e saj kundër këtij gjesti anti-sportiv.

Like or Wait Seconds.    
Like To Watch

Close
Hape Videon me Like – Cliko LIKE qe te HAPET !