Stupcat Do Të Lansojn Egjelin 3 – Video

Legjendat e Humorit Kosovar Stupcat Pas Suksesit Te Madhë Që Paten Me Serin e Humorit Te Shum Shikur Egjeli 1 Dhe 2 Tani  Ne Vitin 2013 Do Te Lansojn ‘Egjelin 3′ Pas Interesimt Te Madhë Te Fansave Dhe Popullates Shqiptare . Ata Ia Plotsuan Deshiren Te Gjithve Per Vitn e Ri Naj Sjellin Egjelin Ne Vazhdim Do Tia Tregojm Nje Video Si DEMO,   – Nga 24 Dhjetori Do Ta Keni Ne Treg .