Stuhia në Zagreb ‘shndërron’ ditën në natë! (Video)

Stuhitë të mëdha me shi dhe bumbullima pasdite bukfalisht kanë “errësuar” kryeqytetin e Kroacisë, Zagrebin.
Në të njëjtën kohë erërat e fortë kanë shkulur pemë dhe kulme shtëpish. Dukshmëria në aeroportin e Zagrebit ishte vetëm 400 metra, që korrespondon me motin e muajit janar.
Në një video të postuar në Youtube, mund të shikoni se si duket stuhia “Melisa”./TetovaSot/