Stuhi e jashtëzakonshme në Gjilan (Video)

Shi e breshër i madh ka filluar të bie gati në gjithë Kosovën.

Video më poshtë vie nga Gjilani ndërsa shi edhe më i madh po bie në Prishtinë dhe në zonat tjera të Kosovës.

Kujtojmë se muaji i kaluar është karakterizuar me mot të ndryshueshëm njejtë po vazhdon edhe muaji qershor.

Më poshtë mund ta shihni videon nga qyteti i Gjilanit.