Studimi i fundit, shokuese ajo që ndodh me fëmijët që lindin në dimër

Profesoresha Cecilie Svanes në Departamentin e Shëndetit Publik Global dhe Kujdesit Parësor në Universitetin e Bergen (UiB) i ka zbuluar së fundi tre faktorët e zhvillimit që ndikojnë në plakjen e mushkërive.
“Pasoja e një nëne e cila ka pirë duhan kur ishte shtatzënë do të ndikojë në mushkëritë tuaja negativisht. E njëjta gjë ndodh nëse keni lindur gjatë muajve të dimrit, ose në qoftë se e keni përjetuar ndonjë infeksion të rëndë të frymëmarrjes në një moshë shumë të re”, shpjegon Cecilie Svanes.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim