Studentja shkoi pa reçipeta në shkollë, ja si reaguan mësuesit kur e panë…(Foto)

Një ditë më parë një studente e vitit të tretë u paraqit në shkollë pa reçipeta dhe ditën e sotme shoqet e saj në shenjë solidarizimi bënë të njëjtën gjë por kjo nuk rezultoi ashtu siç e prisnin.

Ato u dëbuan nga orët mësimore pasi shpërqendronin mësuesit. Vajza e cila nisi këtë trend u dërgua menjëherë në shtëpi.

Shumë persona nuk mendonin se ky gjest ishte i përshtatshëm, por edhe dëbimi në shtëpi ishte i panevojshëm pasi mund të kishte veshur një bluzë sipër.
Ngjarja ka ndodhur në një shkollë ku shkojnë vetëm vajzat në Tonbridge, Kent.