Studentja e infermierisë i çoi mesazh ish-të dashurit dhe më pas kreu veprimin tragjik

Lucy de Oliveria e cila vazhdonte për infermieri në Universitetin e Liverpulit, i dha fund jetës së saj pasi i çoi mesazh ish të dashurit.

Ai ishte personi i fundit me të cilin ajo kishte komunikuar dhe në mesazh shkruhej:

Dua t’i jap fund tani, vetëm kaq.

E reja mbyti veten në shtëpinë ku banonte ndërkohë që miqtë e përshkruanin si një vajzë të qetë e të dashur.

Ata kishin vënë re gjithashtu se kohët e fundit ajo paraqiste shenja ankthi dhe depresioni. Ajo kishte vetëm pak kohë që ishte ndarë prej tij dhe mendohet të ketë qenë ky shkaku që 22-vjeçarja i dha fund jetës.