Striptisti ia fut vajzës kokën mes këmbëve, por diçka i ngec në gojë… (Video)


Femrat e kryeqytetit nuk u përmbajtën ditën e gruas dhe si çdo vit, preferuan një atmosferë shpërthyese, ku të ftuarit specialë, në të paktën dy club-e, ofruan kërcime të nxehta, zhveshje totale dhe simulim seksi me të pranishmet.
Harroni gjithë çfarë keni parë deri më tani, sepse lapsi.al sjell një video ekskluzive ku tregohet ndoshta performanca më skandaloze e djemve italianë.
Pasi ka ngjitur në skenë një vajzë nga turma, striptisti i cili ndër të tjera është paguar 1 mijë e 500 euro për këtë natë, nis shfaqjen me lëvizje sensuale. Pa pritur, ulet në gjunjë përpara vajzës. I hap këmbët dhe… pasi i fut kokën në zonën intime, nxjerr nga goja diçka që ka “gjetur” mes këmbëve të saj.
tr