Storie inspiruese, modeli dhe 25 familjarët e tij shurdhë-memecë… (Video)

Nyle DiMarco është modeli i njohur i cili përveç se ka një histori të dhimshme pas vetes, ai është edhe një storie suksesi në vete.
Përmes njëdokumentari të përgatitur nga Al Jazeera, modeli zbulon historinë e tij se si lindi i shurdhër dhe gjithçka tjetër që ka të bëjë me të.
Edhe pse u lind i shurdhër, kjo gjë nuk e ka ndalur Nyle që të realizojë karrierë të suksesshme si aktivist dhe model.
Ai për Al Jazeera tha se ka shumë njerëz të shurdhër të cilët nuk e dinë se kanë shkallë të lartë inteligjence dhe mund të bëjnë shumë punë njëherazi.
“E vetmja mënyrë që ju të keni sukses në jetë është duke mos u dorëzuar kurrë” thotë DiMarco në mesazhin e tij.
Ndiqeni videon më poshtë

Video