Stjuardesa mundohet ta mbajë të qeshurën derisa demostron udhëzimet e sigurisë (Video)


Nëse keni udhëtuar ndonjëherë me aeroplan sigurisht keni parë një njeri i cili udhëzon se si të shpëtoni nëse aeroplani rrëzohet, udhëzuesit kryesisht janë femra, Këto udhëzime shpeshherë do ju duken të mërzitshme dhe nuk keni motiv t’i kushtoni vëmendje. Por në videon më poshtë mund të shihni se si humbi monotonia derisa stjuardesa po performonte udhëzimet e sigurisë për udhëtarët e Rusia Airlines. Stjuardesa nuk mund të mbahet nga e qeshura derisa performnte, për shkak të zhurmës që bëjnë ndërkohë tifozët e futbollit. Ajo vazhdimisht mundohet t’i ik të qeshurës së saj për ta kryer punën mirëpo rrallë herë ia del, vendos duart në fytyrë në mënyrë që të qetësohet mirëpo udhëtarët atëherë duartrokasin.