Statuja e Krishtit lëviz kokën, besimtarët: Shenjë nga Zoti! (Video)

Një statujë e Jezusit është parë duke e lëvizur kokën gjatë një kortezhi katolik, duke bërë që disa besimtarë të besojnë se ishte shenjë nga Zoti. Por shumë të tjerë besojnë se videoja – e incizuar në Meksikë – ishte një iluzion optik. Koka e statujës së Krishtit mund të shihet duke lëvizur, dhe sytë e tij duket se hapen, Shikojeni videon: