Sportistja pa brekë, kameramani i BBC-së e filmon dhe e transmeton live (Video)


Kameramani i BBC-së ka filmuar gabimisht pjesën e poshtme të sportistes së kanotazhit, e cila nuk kishte veshur të brendshme. Transmetimi live i momentit kur operatori e kthen kamerën tek këmbët e sportistes, ka shkaktuar shumë kritika. Megjithatë një pjesë e mirë e shikuesve dhe përdoruesve të rrjeteve sociale kanë preferuar të bëjnë humor me pamjet “hot” që u transmetuan në televizion.
s