Spikerja e pakujdesshme ndan diçka intime me publikun


Edicioni i lajmeve është një programacion që ndiqet nga një publik i gjerë. Njerëzit i shohin lajmet për tu informuar në lidhje me aktualitetin e ditës ose për të marrë informacion për një fushë të caktuar që atyre u intereson.

Një spikere lajmesh në Itali gjatë edicionit informativ është treguar e pakujdesshme. Tavolina e saj është prej xhami dhe transparenca e saj bën të mundur që gjithçka të ndahet me publikun. Asaj i ka shpëtuar ky detaj dhe në një moment ka hapur këmbët për të qenë më rehat. Por rehatia e saj i ka hapur probleme duke e bërë “të hapur” me publikun.
4