SPECIALE edhe nje tjeter Aksion i MADH I POLICIS SE KOSOVES NE KETO LOKACIONE..!!


Gazeta Blic ka marrë vesh se policia e Kosovës ka nisur një aksion madh të bastisjeve në Gracanicë dhe në disa vende tjera në Kosovë.

“Aksioni ka të dëjë me dyshimin për krim të organizuar, falsifikim dhe për vepra tjera të jashtligjshme”, ka thënë ky burim i Gazetës Blic.

Në fakt aksionit po i prin Njësia Elite e Policisë- Rosu.

Gazeta Blic ka marrë vesh se të dyshuarit janë shqiptarë dhe serbë. Deri më tani gjatë bastisjeve është gjetur drogë dhe armë të ndryshme pa leje.

Gazeta Blic do tju mbaj të informuar rreth këtij aksioni.
Aksione