Sonte është Hëna e Ujkut: Nëse ndiqni këto rregulla diçka e pabesueshme do t’ju ndodh!

Në natën midis 23 dhe 24 janarit, në qiell do të shfaqet e ashtuquajtura Hënë e Ujkut, që do të sjell ndryshime pozitive. Hëna e Ujkut është e para Hënë e plot në këtë vit.
Kjo do të bëjë kthesë të madhe te shumica. Sipas besimeve, më në fund do të zgjidhen gjërat e pazgjidhshme dhe do ta dini se cilin hap do të duhet të merrni, transmeton Telegrafi.

Këtë vit Hëna e Ujkut është në shenjën e Luanit. Luani është gazmor e i lirë nga konvencionalja, kështu që para jush janë ditët më të mira. Ndoshta do të jeni në kontakt me dikë që e kujtoni apo doni që telashet të harrohen tërësisht. E, kjo është ajo që Luani e bën më së miri. Gjithçka që ju duhet është të jeni të hapur.

Gjërat do të sqarohen në fund të janarit e fillim të shkurtit. Nëse keni plane për punë të re apo çfarëdo të re, ky është momenti ideal të filloni. Por, mos i refuzoni shanset e mira që ju vijnë. E, as mos u befasoni nëse diçka e mirë që sot e nesër mund t’ju ndodh
wolf-full-moon