Sonte është Hena Blu, gjëra të çuditshme dhe të çmendura pritet të ndodhin në Tokë (VIDEO)

Hëna blu, që do ndodh sonte si fenomen natyror, sinjalizon se diçka e tmerrshme do të ndodhë në Tokë. Kjo ngjarje ndodh çdo tre vjet. Por shumë parashikues yjesh dhe fati në postimet e tyre në YouTube kanë parashikuar se “diçka e keqe” do të ndodhte.
Sipas tyre Hëna blu e kësaj të shtune atribuon energji negative.
Që nga kohët e lashta, hënat e plota janë shoqëruar me sjellje të çuditshme apo të çmendura, duke përfshirë përgjumje, aktiviteti ilegal, dhunë e deri në transformim të njerëzve gati në egërsira.
Edhe sot, pavarësisht studimeve, disa njerëz mendojnë se Hëna e plotë i bën të gjithë pak të çmendur.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO