Soni Malaj i habit të gjithë – FOTO

Soni Malaj i ka habitur të gjithë mbrëmjen e kaluar në “Dance with me”. E para ishte e papritur prania e saj në këtë show dhe e dyta fiziku i saj i tonifikuar, duke treguar se Soni është shumë e fiksuar pas palestrës. Artistja shqiptare Soni Malaj, mbrëmjen e së hënës ka performuar “Dance with me”, pasi ka zëvëndësuar mikëshën e saj Rozana Radi e cila ishte dëmtuar në këmbë dhe e kishte të pamundur të vallzontë, ashtu siç u tregua edhe në klipin e saj. Soni ka shpërthyer në skenë duke sjell një super kërcim. Energjia dhe dashuria e saj për skenën janë të pashtershme, ndaj Malaj dha maskimunin duke tërhequr vemendjen e të gjithëve.

0

0a

0b