Soni dhe Tuna, mike apo rivale?

loading...

sony[1]

loading...
Ja ku i kemi bukuroshet e jurisë në “X Factor Albania 2”.

Tuna dhe Soni në fillim u dukën si dy mikesha, ndërsa tek i sheh në gjykimet e tyre duken sikur janë edhe rivale, madje dikush mendon se edhe në ato momente e urrejnë njëra-tjetrën.

Por ajo që është e sigurt është fakti që të dy këngëtaret janë shumë të bukura dhe i japin hijeshi jurisë së “X Factor Albania 2”.

loading...