Sofia nga “Zona e lirë” siç nuk e keni parë kurrë!

1329325182-rezervohen

Sofia është tashmë vajza që e njohin të gjithë shqiptarët, falë emisonit “Zonë e Lirë” të Arian Çanit. 

Është ajo, vajza bukuroshe që kujdeset për të ftuarit dhe për shumë detaje të tjera gjatë transemtimit, madje edhe për vetë Çanin.Po këtë herë Sofinë nuk do e shihni duke kryer punën e saj në “Zonë e Lirë”, por tërësisht ndryshe. Ajo shfaqet në plazh në një pamje mjaft ftuese, të cilës çdo mashkull do e kishte vështirë t’ia shqiste sytë.

sof-1