“Sofia” e re jo vetëm tek Çani, ja ku mund ta shihni tjetër (Video)


Ajo u bë mjaft e njohur për shkak të pjesëmarrjes së saj në emisionin e gazetarit Arjan Çani “Zonë e Lirë”.
Por “Sofia” e re Andonia Dobi ka marrë pjesë edhe në klipin më të fundit nga këngëtari Ardian Bujupi në bashkëpunim me Daool, i cili është publikuar kohët e fundit nën titullin “Na jena njo”. Si gjithnjë e bukur dhe në formë ajo duket më në formë se kurrë në këtë klip.
arbn