Smartphone i parë, tërësisht transparent!

SMARTPHONE-I-PARE-TERESISHT-TRANSPARENT

 

Në zhvillimin e vrullshëm teknologjik, nuk mund të mungonte edhe një tjetër shpikje, telefoni celular transparent.
Ky smartphone që shihni në foto, është i pari celular transparent dhe është shpikur nga shkencetaret ne Tajvan.

Edhe pse transparent, ky smartphone punon normalisht dhe të gjitha opsionet i ka të vlefshme. Ne foto shikoni Serena Chen, Zevendespresidente e Polytron Technologies.
Brenda vitit në vazhdim ky celular qe eshte prodhuar me teknologjine e politronit, pritet të dalë në shitje. Disa njerëz mendojnë se ky smartphone do të sjellë revolucion në kërkesën e njerëzve për të pasur celular transparent.