Skena të nxehta, i dalin pjesët intime (Foto)

Në fillim luan me bikinin e bardhë, duke krijuar një skenë provokuese dhe duke dalë edhe topless. Pastaj futet në dush për tu freskuar sepse show i Pasqualina Sanna është vërtetë i nxehtë. Ish Pupa, tani me një look të ri pa balluke, por gjithmonë sensuale, është vërtetë shumë hot.