Skena seksi dhe drogë pranë shtëpisë së tij, britaniku gjen “zgjidhjen” (Video)

a-109-559x358
I lodhur nga njerëzit që bëjnë lloj lloj pisllëqesh pranë shtëpisë së tij, britaniku Camoit Mightyram ka gjetur “zgjidhjen”.
Ai ka vendosur një kamera dhe hedh në internet të gjitha skenat e seksit apo personat që marrin drogë, në rrugicën pranë shtëpisë së tij.
Camoit Mightyram shprehet i vendosur të filmojë “pisllëqet” e njerëzve dhe t’ia “dhurojë” internetit. Ja çfarë ka filmuar deri tani.

https://youtu.be/HtUnmCtEixo