Skandaloze/Kujdestari grushton në mënyrë të përsëritur të moshuarin (Video)

Një punonjëse i kujdesit në shtëpi është regjistruar teksa gjatë punës grushton plotë 11 herë një pacient të moshuar që vuan nga demencë e herët.
Jie Xiao, një punëtor i përkujdesjes dhe mbështetjes personale në shtëpinë e kujdestarisë Garry J Armstrong në Ottawa të Kanadasë, u arrestua dhe u akuzua për sulmin pas një videoje që tregonte qartë se ai grushtonte Georges Karam, 89 vjeç.
Familjarët e 89-vjeçarit u shqetësuan pasi gjetën një numër shenjash të pashpjegueshme në trupin e tij.
Shiko videon me poshte.

Video