Skandali pas vrasjes në Shkodër, ambulanca shtyhet nga policët dhe banorët me viktimën brenda

Vrasja e mjekut në orët e para të mëngjesit të sotëm risolli në vëmendje edhe gjendjen skandaloze të mjeteve të shërbimit të urgjencës, pavarësisht se nga ministri e më gjerë është folur për një shëndetësi të transformuar.

Autombulanca që kishte shkuar në vendngjarje dhe po transportonte viktimën, Ilir Aliaj, pësoi defekt sapo nisej. Është dashur ndihma e policëve dhe banorëve për ta shtyrë, ndërsa Aliaj me profesion mjek nuk arriti dot që tu shpëtonte plumbave të fqinjit të tij, i cili ende nuk është arrestuar nga policia pas arratisjes nga vendi i ngjarjes