Skandali Ibrahimoviç-Lorik Cana trondit Francën. Pamje shokuese dhe veprime të çmendura të suedezit/VIDEO


Zlatan Ibrahimovic – Bad Boy by CVStream
Zllantan Ibrahimoviç nuk njihet vetëm si një sulmues i fuqishëm dhe shumë luftarak por ai njihet edhe si një lojtar i plot skandaleve dhe sjelljeve arrogante ndaj kundërshtarëve.

Këto sjellje të suedezit janë komentuar gjatë në Francë që e kanë akuzuar për sjellje antispotive dhe anti njerëzore të pakontrolluara.

Një veprim arrogant ai e ka bërë disa kohë më parë ndaj Lorik Canës gjanë ndeshjes PSG-Nante.

Pas një aksioni ku Ibrahimoviç humb topin ai i kthehet një mbrojtësi me ngjyrë të Nante duke e sulmuar dhe gjuajtur por kur afrohet Cana ai nis të grricet dhe të por nuk e vazhdon gjatë.

Në një video që do ta shikoni më poshtë janë përmbledhur të gjitha skandalet apo veprimet e pakontrolluara të Ibrahimoviç ndaj lojtarëve të ndryshëm në fushë ku nuk mungon as dhuna e përdorur prej tij.

Shiko videon.
B