SKANDAL: RRIHEN DEPUTETET SHQIPTAR MES VETI NE PARLAMENTIN E MAQEDONISE..(VIDEO)

loading...


Deputetet e PDSH dhe BDI jane rrahur mes veti..
SKAN

loading...

loading...