Skandal në Shkodër/ Burrë dhe grua shfrytëzonin për prostitucion vajza të mitura


Foto ilustreuse
Dy persona nga qyteti i Shkodës janë arrestuar gjatë ditës së sotme. Të ditur janë bërë vetëm emrat e tyre që janë përkatësisht Lumturie K. 43 vjeçe dhe Lumturie K. 43 vjeçe.

Ata akuzohen për ushtrim të prostitucionit me vajzat e mitura si dhe trafikim i të miturve e mbetur në tentativë.

Gjithashtu është arrestuar edhe një person i tretë, por për të janë bërë të ditura vetëm inicialet S.P. Në banesën e kontrolluar janë gjetur mjaft materiale, të cilat janë dërguar në Prokurorinë për Krimet e Rënda në Tiranë.