SKANDAL/ Dy të rinj në Berat detyrojnë fëmijën 5 vjeç të kryejë marrëdhënie me dhinë

Pamje skandaloze vijnë nga Berati. Dy të rinj ditën e sotme kanë detyruar një fëmijë 5 vjeç të nxjerrë organin e tij gjenital e të bëjë veprime të turpshme ndaj një dhie.

Ata e detyrojnë fëmijën e vogël në këmbim të parave apo çokollatave. Fillimisht fëmija nuk u bindet, por presioni nga ata është shumë i lartë dhe fëmija fillon të bëjë gjithçka që ata i kërkojnë për 3 minuta.

Ndërkohë njëri nga të rinjtë filmon me kamera e tjetri e zhvesh fëmijën dhe mban dhinë. Duket që gjithçka është bërë në kontekstin e shakasë, por që shndërrohet në skandal.

“Prsh JOQ. Mendoj se keta njerez ne Berat duhet te marrin denim dhe ndjekje penale. Po bej nje denoncim, pres reflektimin tuaj.”

Për arsye etike nuk mund ta publikojmë si video, por pamjet i kanë kaluar organeve kompetente që të marrin masat e nevojshme ndaj këtij rasti skandaloz.