“S’kam nevojë për rehabilitim, s’jam Lindasy Lohan”

foto (1)Justin Bieber gjatë ditës së djeshme bëri një prononcim jo edhe aq të sjellshëm duke thënë se nuk ka nevojë të shkojë në rehabilitim duke insistuar se ai nuk është si aktorja Lindsay Lohan.

“Jam 19 vjeç dhe duhet të jetë e frikshme për disa njerëz të mendojnë se ky është vetëm fillimi.

Unë po rritem duke u rrethuar me njerëz që më shohin dhe më kritikojnë cdo ditë. Mendoj se po i’a dalë shumë mirë. Dhe pë rata që më krahasojnë me Lindasy Lohan, shikoni deklaratat e saj tatimore për vitin 2012.”, kishte shkruar Justin në Twitter duke e fshirë postimi e tij pak minuta më pas.

Marrë parasysh jetën problematike që ka pasur aktorja Lohan e cila ka vizituar më së shpejti qendrat e rehabilitimit, ‘dedikimi që Justin I bëri mbrëmë, është cilësuar si një ofendim ndaj saj