”S’kam me lon pa i burgos ata dy, e masi të dalin kem mjau bo 1 dhuratë’ (Foto/Video)

Vrasja e 16 vjeçarit Aulon Zeka me katër plumba, për çka janë arrestuar dy të mitur sipas versionit të policisë ka zemëruar jashtëzakonisht shumë shoqërinë e të ndjerit.Kjo ka bërë që ata të organizojnë protesta duke thirrur që të jepet dënim maksimal për dy të dyshuarit. Një grumbull nxënësish u mblodhën sot para Teatrit Kombëtar të Kosovës, për të manifestuar indinjatën e tyre me vrasjen e shokut.
Por teksa protesta kaloi e qetë, situata në rrjete sociale për këtë rast nuk është aspak e tillë, sidomos në Instagram…
Shiko videon dhe fotot ne linkune me poshte.

VIDEO + FOTO