Sjell në jetë të voglën, por kur e sheh nuk arrin që ta besojë |FOTO

Shenjat në lëkurën e fëmijëve pas lindjes, shpesh vijnë prej sforcimeve të nënës, por ato zhduken me kalimin e kohës.
Por nuk ka ndodhur kështu me një fëmijë të lindur në nëntor të vitit 2015, i cili në ballë ka një shenjë të veçantë, një zemër në qendër të tij.
Prindërit anglezë nga Lincolnshire, mbetën të befasuar kur panë njollën e të bijës në lëkurë, por pasi u siguruan nga mjekët se nuk bëhej fjalë për diçka shqetësuese, mbetën pa fjalë per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim