S’jam lavire, por dua të kënaqem…

Kur isha e pamartuar, një djalë në fqinjësi më ngacmonte çdo ditë. Unë, si fshatare nga një zonë e largët malore, ku as dreqi nuk bënte ve, siç thoshin te ne, as që guxoja të mendoja për një aventurë seksuale, se lëre më të bëja këtë. Nga ana tjetër, në moshën 20-vjeçare më pat kapluar sikleti dhe nuk duroja dot pa mashkull…
Ishte fillimi i viteve të nëntëdhjeta. Kohë me krizën më të madhe financiare. Unë në një festë ia lëshova sytë një djaloshi nga një fshat fqinj dhe, lidhje pas lidhjeve, e bëra atë për veti. E mashtrova lehtë që t’më grabiste, gjoja se familjen e kam të vështirë dhe nuk do më fejonte për të. Ashtu edhe vepruam, disa muaj më vonë.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim