Sinani me bashkëshorten dhe vajzën shumë vite më parë

Sinan Vllasaliu si këngëtar i suksesshëm, i cili karrierën muzikore e nisi shumë herët, rreth vetës ka shumë adhurues madje të moshave të ndryshme.

Ai njihet për një zë karakteristik dhe energji pozitive, por duke pasur parasyshë numrin e konsiderushëm të njerëzve që i qëndojnë pranë dhe e përkrahin, sigurisht se është edhe tip i shoqërueshëm, shkruan lajmi.net.
Sinanin jemi mësuar ta shohim shumë të hareshëm në shumë intervista, gjithashtu në disa prej tyre ka qenë bashkë me familjen të cilën edhe e ka cilësuar të pakrahasueshme, raporton lajmi.net.
Krahu i djathtë i tij është Teuta, pra bashkëshortja e cila gjithmonë i ka qëndruar pranë.
Sinani e ka edhe një vajzë e cila quhet Edona./lajmi.net