Sinani dhe Andrra vishen kuq e zi (Foto)

w_1480371966-2586617
Ata janë një nga çiftet më të pëlqyer të showbizzit, të cilët bëjnë gjithnjë bujë me daljet e tyre.
Këtë herë e shohim Andrrën dhe Sinan Hoxhën të veshur kuq e zi, për të uruar në këtë mënyrë 104-vjetorin e Pavarësisë.
sinani_1480371914-6673114