Sinan Vllasaliu me dy të dashura (Foto)

sinan-v-300x169

Sinan Vllasaliu është nga ata këngëtar që nuk kanë afat skadence, që janë përherë të pëlqyer e të freskët.

Sinani mbetet një ndër ikonat e muzikës në vend, shkruan “Kosovarja”.
Sinani është i publikut, por më së shumti i dy të dashurave të tij, bashkëshortes dhe të bijës, që i do e u qëndron shumë pranë.
Sinani mund ta këndoj lirshëm e me zemër atë këngën e famshme që ndër tjerash thotë…”se dy të dashura i kam…”.

sinani1_1454179852-4270202-300x300

409504-256563437745303-760242443-n

944969-487209644680680-701129784-n-1