‘Silleni Kejsin në Paris, shpenzimet ia heq unë’ – Emigranti shqiptar afron ndihmën për vogëlushen durrsake (FOTO)

Sinjale të forta shprese vijnë për vogëlushen durrsake Kejsi Prizrendi, pasi edhe Syri.net u solidarizua me thirrjen publike për ndihmë financiare për kurimin e saj.

Pasi dhjetra shqiptarë komentuan me dhimbje për rastin aq dramatik, një zotëri shqiptar në Paris, z. Astrit Zeka, ka shkruar dy herë me radhë në komentet e këtij lajmi në Fb:
“Silleni në Paris, Francë. Shërbimet e operacionit, ilaçet, çdo shërbim,ia bëjmë falas!”

Duke uruar që mbështetja e z. Zeka të bëhet realitet, Syri.net përcjell mesazhin e tij dhe më poshtë, historinë e balerinës së vogël