Sikur të ishte shqiptar: Alivanoset babai, kur kupton se pas katër vajzave po bëhet me djalë (Video)

sikur-t-euml-ishte-shqiptar-alivanoset-babai-kur-kupton-se-pas-kat-euml-r-vajzave-po-b-euml-het-me-djal-euml-video_hd

Një burrë nga New Yorku, është alivanosur, me të kuptuar se gruaja tij është shtatzënë dhe do të lind djalë.

Çifti bashkëshortorë që kanë katër vajza, nuk kanë ditur gjë për gjininë e fëmijës së pestë. Vetëm vajza e tyre 16-vjeçare është njoftuar nga mjeku, nëse do të bëhet me vëlla, apo me një motër tjetër, transmeton Telegrafi.

Të rrethuar me balona rozë dhe kaltër, ata kanë qenë duke e prerë tortën e cila do të zbulonte gjininë e fëmijës.

Me të parë se torta ka ngjyrë të kaltër përbrenda, Julio Pena është gëzuar shumë sa që është alivanosur.