Sigurimi sulmon një person me thikë nga mbrapa (Video +18)

video_1473154406-1223348Një video është duke qarkulluar në kanalin YouTube ku shihet qartë një sigurim i shkon nga mbrapa një personi dhe e sulmon me thikë. Ngjarja ka ndodhur në Kinë, mirëpo nuk dihet arsyeja e sulmit. Kjo video tashmë ka bërë bujë në internet. Nuk preferohet të shikohet nga persona nën moshën 18 vjeçare