Si u masakruan anëtarët e familjes Jashari nga serbët (foto+18)


Bekim Shyti ka fiksuar përmasat e llahtarshme të masakrës ndaj Jasharëve, para dhe gjatë varrimit.

Foto rrëqethëse, ku dokumentohet krimi, si dokument i mjaftueshëm për të ngritur gishtin kundër kriminelëve!

Maskra kundër Jasharajve do të shërbente që Perëndimi të kthente kokën për të parë se çfarë po bëhej në Kosovën martire.

Se po vriteshin fëmijë e civilë, gra e pleq, si preludi i një genocidi makabër.

Ata 56 shqiptarë të masakruar të familjes Jashari, fëmijë e të moshuar, me Adem e Hamzë Jasharin, me gjakun e tyre të pastër krijuan themelet e Kosovës të pavarur, por mjerisht të keqqeverisur.

Klasa politike i kujton për hipokrizi!
a

a2

a3

a4