Si të zbardhni dhëmbët në shtëpi më përbërës natyral për vetëm 3 minuta (Funksionon 100%)!!

Dhëmbët e verdhë mund t’ju vendosin në siklet dhe në qendrën e vëmendjes. Traumat, mjedisi, gjenetika, mosha, materialet e dhëmbëve, medikamentet, sëmundjet, higjiena e dobët e dhëmbëve, përdorimi i duhanit, ushqimi, pijet janë vetëm një pjesë e arsyeve që shkaktojnë dhëmbë të verdhë.

Sot unë do t’ju tregoj një mënyrë shumë të thjeshtë dhe jashtëzakonisht të fuqishme që do të zgjidhë të gjitha problemet që përmenda më sipër. Kjo mënyrë 100% e natyrshme do të zbardh dhëmbët në vetëm 3 minuta.

Receta:

Përbërësit:

Një tas i vogël
Sodë buke
Limon
Përgatitja:

Në një tas të vogël hidhni një lugë sodë buke dhe hidhni lëngun e limonit. Do vëreni që do formohet një kosistencë si shkumë, vazhdoni dhe trazoheni derisa shkuma të largohet dhe të krijohet një përzierje homogjene. Aplikoheni me gisht ose pambuk tek dhëmbët tuaja, dhe do shihni rezultate të menjëhershme