Si të rrisni vithet tuaja juaj shpejt dhe pa kirurgji vetëm me anë të kësaj metode të thjeshtë

Shumë njerëz janë duke u përpjekur për të rritur vithet e tyre në madhësi me metoda ekstreme të tilla si kirurgjia plastike dhe implantet.

Megjithatë, ju nuk keni nevojë t’i nënshtroheni vetes për metoda të tilla të rrezikshme dhe të shtrenjta, kur ka produkte të thjeshta dhe të lira që mund të rrisin madhësinë e të pasmeve tuaja pa rrezikuar shëndetin.

Ekziston një metodë e thjeshtë që përfshin një krem ​​të zakonshëm e cila do të rrisë madhësinë e vitheve tuaja në një kohë të shkurtër.

Ja se çfarë duhet të bëni:
Aplikoni një shtresë kremi të zakonshëm të bardhë ​​në vithet tuaja në mëngjes dhe masazhojeni në lëvizje rrethore. Përsëriteni proçesin në mbrëmje, por duke i shtuar disa pika vaji omega-3 dhe vitaminë E.

Sasia e kremit dhe vajrave që duhet të përdorni varet nga madhësia e vitheve tuaja ( sa më të mëdha, aq më shumë krem dhe vaj). Pas aplikimit të kremit vishni boksera dhe flini gjumë.

Në mëngjes shpëlani zonën ku keni aplikuar kremin dhe përsëriteni proçesin përsëri në mbrëmje.
Vazhdojeni këtë për tre jave dhe të jeni të sigurt se do ti vini re përmirësimet!/