Si të qetësoni dhimbjet me një kapëse rrobash (FOTO/VIDEO)

Kapesee-600x330 (1)
Shpesh dhimbjet e ndryshme që përjetojmë janë aq të forta sa me zor durohen. Por mjafton të vendosni një kapëse rrobash në një pjesë të veshit dhe mund të qetësoni disa prej tyre. Në foton më poshtë gjeni pikat, ku mund të vendosni kapësen.
Duke vendosur kapësen tek 1, qetësoni krahët dhe shpinën. Tek 2, organet dhe tek 3 nyjat. Ndërsa te pika 4 fytin dhe sinusët.
Vendosja e kapëses në pikën 5 përmirëson sistemin e tretjes, ndërsa 6 qetëson kokën dhe zemrën. Në rast se nuk doni të përdorni kapëse, veproni me dorë si në videon më poshtë.