Si te hiqni qafe qeset e krijuara poshte syve?

 

Megjithese keni fjetur mjaftueshem, nuk mund ti hiqni qafe qeset e krijuara poshte syve? Disa persona tjesht kane qese me te theksuara, por kjo nuk do te thote se nuk eshte koha te mesoni ti fshihni dhe te freskoni pamjen tuaj.

Harrojni korrektoret e dendur

Per fshehjen e qeseve ju nevojiten korrektore te lehte. Me te miret jane ata qe blihen se bashku me brushen e tyre dhe ne kuti. Korrektoret e dendur vetem sa mund ta theksojne dukjen e tyre qe paraqesin probelm ne pamje.

Zgjidhni nuancen e duhur

Korrektori teper i ndritshem vetem sa mund ti theksoje qeset, prandaj perqendrohuni ne ngjyrat qe jane te ngjashme me tenin tuaj. Sipas natyres, qeskat kane ngjyre te hirte dhe roze, prandaj neutralizojni me nuacat e verdha dhe bezhe.

Merrni laps te bute, te bardhe apo bezhe

Pak laps me ngjyre te bardhe apo bezhe ne kapakun e poshtem te syve do t’ju ndihmoje qe fytyra juaj te duket me e fresket.

Hidheni brushen

Brusha per korrektor eshte super gjeja per fshehjen e mangesive ne shumicen e pjeseve te fytyres, por shume grimiere pohojne se per qeskat mjeti me i mire jane gishterinjte. Korrektorin ne qeskat poshte syve vendoseni me gishterinj.