Si të bëjmë akullore në shtëpi? (Video)

Kush ka në shtëpi një makinë për prodhimin e akulloreve, mjafton që t’i ndjekni instruksionet në lidhje me procesin e përgatitjes.
Përgatitja e thjeshtë por akullorja e shijshme.
Ndiqeni hapat në videon e mëposhtme dhe veproni në mënyren e njejt.
Për më tepër shikoni videon më poshtë

VIDEO