Si ta hapim deren e makines kur kemi harruar celsat brenda ne te?

loading...

loading...
Ndodh qe t’i harrojme celsat e makines brenda ne makine,kjo eshte nje metod e mire per ta hapur deren,shiko videon dhe shpresojme qe nese ju ndodh nje gje e till edhe ju do tju ndihmoj qe pa problem ta hapni deren..Ndiqe Videon:

loading...